Verktyg & tillbehör
för scrapbooking

Med jättebra scrapbooking material kommer man inte långt, man måste ha de rätta verktygen och kanske framförallt känsla för design och form. Här har vi samlat de mest nödvändiga verktygen och tillbehören som en scrappare behöver. Du hittar bra klister, lim och dubbelhäftande tejp. Bra saxar, penslar och pennor är också viktigt för att kunna göra kreationen fulländad.

Kategorier av verktyg: Klister & Lim | Tejp | Penslar | Hobbysaxar | Pennor | Pincetter | Skärverktyg

Populärt inom verktyg

  • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

    Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
    Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
  • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

    Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
    Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto! I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
  • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

    Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
    Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
  • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

    Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
    Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på verktyg

  • Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Black Medium

    Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Black Medium
    Reservoarpenna från tyska Kaweco i mini-format!Denna tidlösa modell är tillverkad av högkvalitativ plast i fräscha färger - en riktig blickfångare med urban karaktär.Kaweco Sport är en reservoarpenna&hellip:
  • Parker IM Achromatic Grey Reservoar Medium

    Parker IM Achromatic Grey Reservoar Medium
    Parker IM Achromatic - en serie stilrena mattlackerade pennor med bra tyngd för en välbalanserad skrivupplevelse.Spets, gördel och klipp i rostfritt stål med ett matchande svart PVD-överdrag. Levereras&hellip:
  • TWSBI GO Smoke Reservoar Fine

    TWSBI GO Smoke Reservoar Fine
    En helt ny take på TWSBI reservoarpenna!Nu i mindre storlek och med en fjäderförsedd kolvmekanism. Superenkel att använda, tryck bara ner den fjäderförsedda kolvmekanismen och sug sedan upp bläcket&hellip:
  • Platinum Procyon Reservoar Koi Fine

    Platinum Procyon Reservoar Koi Fine
    Procyon - den starkast skinande stjärnan på vår natthimmel. Att japanska Platinum valt att döpa denna modell efter stjärnan förstår vi, det faller helt enkelt en riktig stjärnglans över skrivupplevelsen&hellip:
  • Stabilo Woody 3-in-1 Färgpennor Pastell 6-set + vässare

    Stabilo Woody 3-in-1 Färgpennor Pastell 6-set + vässare
    Färgrika vässbara träpennor från Stabilo - en riktigt bra penna att inleda sitt skapande med!Färgpennorna kan användas på de flesta underlag utöver papper och tvättas enkelt bort från exempelvis&hellip:
  • Lamy Ideos Reservoar Extra-Fine

    Lamy Ideos Reservoar Extra-Fine
    Serien Ideos design blev till genom att kombinera en triangel och en cirkel med varandra: tillsammans bildar de formen av en vattendroppe. Detta unika sätt att utforma en penna gör att Ideos sticker&hellip:
  • Lamy Studio Steel Reservoarpenna Broad

    Lamy Studio Steel Reservoarpenna Broad
    Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad kropp i hårdbortstad stål. Bekvämt hårdgummi grepp och blankt metallclip. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10. Vi rekommenderar&hellip:
  • Platinum #3776 Century Reservoar Laurel Green Extra Fine

    Platinum #3776 Century Reservoar Laurel Green Extra Fine
    Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
  • Elmers Glitterlim Silver 177 ml

    Elmers Glitterlim Silver 177 ml
    Glitterlim på flaska från Elmers. Detta barnvänliga lim adderar en explosion av färg och skimmer till pysselprojekt, collage, kort och DIY-projekt. Limmet går att tvätta bort med tvål och vatten,&hellip:
  • Stabilo Pen 68 Fiberpenna 15-pack

    Stabilo Pen 68 Fiberpenna 15-pack
    Stabilo Pen 68 är en vattenbaserad fiberspetspenna med starka, livfulla färger. Detta är den perfekta pennan för dig som gillar att färglägga! Spetsen är mycket tålig och ger en linjebredd på&hellip:
  • Lamy Safari Reservoar Shiny black Fine

    Lamy Safari Reservoar Shiny black Fine
    Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
  • Altera Skärmatta PRO Line A2

    Altera Skärmatta PRO Line A2
    Skärmatta PRO Line CMP-T A2 3 mm från Altera!Skärmatta av mycket hög kvalitet. Enkelsidig och transparent med grön ton. Bästa verktyget för dig som vill ha exakta skärningar. Fungerar också utmärkt&hellip:
  • Dahle Hushållssax Comfort Grip 17,5 cm

    Dahle Hushållssax Comfort Grip 17,5 cm
    Hushållssax från tyska Dahle med ett skönt grepp gjort av polypropylen och gummi. Bladen rostar inte och är gjorda av högkvalitativt stål som håller sig skarpt länge. Storlek: 17,5 cm
  • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Grön

    Pilot Pintor Broad Tip Pastell Grön
    Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
  • Parker IM Portal CT Reservoar Fine

    Parker IM Portal CT Reservoar Fine
    Designen på IM Portal CT är inspirerad av det oändliga universum som omger oss, och hyllar de som trotsar sina egna begränsningar för att utforska det okända. Kropp i mässing lackerad i rött som&hellip:
  • Platinum 'Kaga' Hira Maki-e Reservoar Sansui Fine

    Platinum 'Kaga' Hira Maki-e Reservoar Sansui Fine
    Platinum firar 100 års jubileum år 2019 och har som en hyllning till detta tagit fram den lyxiga serien Century som innehåller bland annat reservoarpennor, med det lilla extra!Pennans namn innehåller&hellip:
  • Lamy Dialog 3 Piano Black Reservoar Fine

    Lamy Dialog 3 Piano Black Reservoar Fine
    Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande svart finish. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in. När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
  • Lamy Safari Reservoar springgreen Fine

    Lamy Safari Reservoar springgreen Fine
    LAMY safari: springgreen, aquasky och lightrose - Special Editions för 2023. Skinande pastellfärger i nyanser som får oss att tänka på våren. Den glansiga finishen passar färgerna alldeles utmärkt.Kropp&hellip:
  • Kaweco AL Sport Grey Reservoar Extra Fine

    Kaweco AL Sport Grey Reservoar Extra Fine
    Kaweco AL Sport reservoarpenna, med pennkropp i metall. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med reservoarpatroner&hellip:
  • Parker Vector XL Teal Reservoar Medium

    Parker Vector XL Teal Reservoar Medium
    Stilren design möter tillförlitligt bläckflöde - en kombination som tilltalar både ögonen och handen. Vector XL har en metallisk, matt yta som kompletteras med detaljer i krom och Parkers klassiska&hellip:
  • Maped Barnsax Koopy Panda cm

    Maped Barnsax Koopy Panda cm
    Barnsax med rolig pandadesign, perfekt för små kreativa händer!
  • Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Svart

    Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Svart
    Tidlösa pennor designade för kärleken till skrivandet. Upptäck Kawecos samarbete med Moleskine, den perfekta kreativa presenten till dig själv eller någon annan! En reservoarpenna gör skrivandet&hellip:
  • Dahle Hushållssax Titan cm

    Dahle Hushållssax Titan cm
    Högkvalitativ sax från tyska Dahle med skarpa, titanbelagda blad i rostfritt stål. Bladen ger ett exakt resultat varje gång och har en non-stick yta som förhindrar att tejp eller lim fastnar. Det&hellip:
  • Ystudio Reservoarpenna Resin White Medium

    Ystudio Reservoarpenna Resin White Medium
    Stilig reservoar från taiwanesiska Ystudio, här i serien Resin. Pennorna är tillverkade av både akryl och mässing och har en matt, slät yta. Pennans vikt är tack vare mässingen mycket välbalanserad&hellip:
  • Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Ljusblå

    Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Ljusblå
    Pilot MR Retro Pop ger en touch av elegans! Reservoarpenna med ett dokumentäkta bläck som skriver lätt och mjukt. Pilot MR Retro Pop blir den perfekta gåvan, då den kommer i sex olika motiv och färger.&hellip:
  • Parker Sonnet Steel/Chrome Reservoar Medium

    Parker Sonnet Steel/Chrome Reservoar Medium
    Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Borstad metallkropp med kromade detaljer och svart grepp.Levereras&hellip:
  • Elmers Frosty Slime Kit 8 delar

    Elmers Frosty Slime Kit 8 delar
    Gör ditt alldeles egna slime med detta kit från Elmers! Det är enkelt: du behöver bara blanda lim och Magical Liquid Slime-aktiverare, och sedan har du ett härligt och segt slime. Kul att tillverka,&hellip:
  • Platinum Preppy M 05 Reservoarpenna BlueBlack

    Platinum Preppy M 05 Reservoarpenna BlueBlack
    Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip:
  • Waterman Allure Pastel Blue Reservoar Fine

    Waterman Allure Pastel Blue Reservoar Fine
    Allure har Watermans klassiska design men med en twist - pastellfärg! Detta är en pålitlig följeslagare som livar upp vilken grå vardag som helst. Pennan är helt gjord av metall och har en matt&hellip:
  • Platinum Preppy M 05 Reservoarpenna Black

    Platinum Preppy M 05 Reservoarpenna Black
    Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip:
  • Platinum Desk Fountain Pen Extra Fine

    Platinum Desk Fountain Pen Extra Fine
    Elegant och lyxig reservoarpenna som du kan placera på ditt skrivbord som en snygg inredningsdetalj.Pennan har en spets i rostfritt stål med guldplätering, och är försedd med en 18 cm lång och smakfull&hellip:
  • Lamy AL-star Reservoar Black Broad

    Lamy AL-star Reservoar Black Broad
    Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
  • Lamy Safari Reservoar Red Extra-Fine

    Lamy Safari Reservoar Red Extra-Fine
    Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
  • Lamy Safari Reservoar Blue Fine

    Lamy Safari Reservoar Blue Fine
    Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
  • Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium

    Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium
    Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip:
  • Lamy Studio Palladium Reservoarpenna Broad

    Lamy Studio Palladium Reservoarpenna Broad
    Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad kropp i matt palladiumfinish. Polerad spets i 14k guld. Fylls med bläckpatron Lamy T 10 eller från flaska med hjälp av medföljande converter.Levereras&hellip:
  • TWSBI Swipe Smoke Reservoar Calligraphy 1.1

    TWSBI Swipe Smoke Reservoar Calligraphy 1.1
    Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip:
  • TWSBI ECO Purple Reservoar Fine

    TWSBI ECO Purple Reservoar Fine
    TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
  • Platinum Procyon Reservoarpenna Porcelain White Medium

    Platinum Procyon Reservoarpenna Porcelain White Medium
    Procyon - den starkast skinande stjärnan på vår natthimmel. Att japanska Platinum valt att döpa denna modell efter stjärnan förstår vi, det faller helt enkelt en riktig stjärnglans över skrivupplevelsen&hellip:
  • Kaweco AL Sport Deep Red Reservoar Fine

    Kaweco AL Sport Deep Red Reservoar Fine
    Kaweco AL Sport reservoarpenna, med pennkropp i metall. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med converter (Mini&hellip:
  • Playbox Glitterlim 12-set

    Playbox Glitterlim 12-set
    Detta 12-pack glitterlim på tub är perfekt för alla pysselstunder. Limmet passar bra för barn och fäster dessutom på flera olika material. Den mjuka tuben med precisionsmunstycke gör det enkelt&hellip:
  • Pilot Capless Reservoar Black/Gold

    Pilot Capless Reservoar Black/Gold
    Capless Black/Gold från Pilot - en mycket elegant och funktionell reservoarpenna. Guldpläterad spets i 18K som är infällbar med hjälp av tryckmekanism. Detta för att undvika skador och uttorkning.&hellip:
  • Lamy AL-star Reservoar Petrol Fine

    Lamy AL-star Reservoar Petrol Fine
    Lamy Al-star Special Edition 2023 - PetrolLamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre.AL-star&hellip:
  • TWSBI Vac 700R Reservoar Iris Extra Fine

    TWSBI Vac 700R Reservoar Iris Extra Fine
    Vac 700R sticker ut med sin vakuumfyllningsmekanism. Den fyller den rymliga tanken med bläck med endast två rörelser, först dras kolven ut ur pennkroppen, sedan sugs bläcket upp genom att trycka in&hellip:
  • Kulpenna touch svart

    Kulpenna touch svart
  • Parker Sonnet Sterling Silver Ciselé Reservoar Fine

    Parker Sonnet Sterling Silver Ciselé Reservoar Fine
    Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå.Pennkropp i sterling silver med svartlackerat mönster och detaljer&hellip:
  • Platinum Procyon Reservoarpenna Silver Medium

    Platinum Procyon Reservoarpenna Silver Medium
    Procyon - den starkast skinande stjärnan på vår natthimmel. Att japanska Platinum valt att döpa denna modell efter stjärnan förstår vi, det faller helt enkelt en riktig stjärnglans över skrivupplevelsen&hellip:
  • Platinum Izumo Matt Tagayasan Reservoarpenna Medium

    Platinum Izumo Matt Tagayasan Reservoarpenna Medium
    Lyxig reservoarpenna från japanska Platinum i polerat trä. Pennans kropp är tillverkad för hand i tagayasan, palisander av högsta kvalitet. Spets tillverkad i 18 karats guld. Levereras i vacker träask&hellip: